KSW

Oświadczenie Ariene Lipski w sprawie KSW i UFC: Rozumiem, że to smutna wiadomość

on

Arianę Lipski wydała na swoim Facebooku oświadczenie w związku ze swoim odejściem z KSW i debiutem w UFC.

Poniżej oświadczenie Ariane:

Jak wielu już wie nasz kontrakt z KSW nie został odnowiony.

Rozumiem, że to smutna wiadomość dla niektórych fanów z Polski ale chcę żebyście wiedzieli, że zawszę będę reprezentowała Brazylię i Polskę, mam ją we krwi i tu jest mój drugi dom.

Chcę zacząć od podziękowań dla KSW za pokazanie mnie światu, za umożliwienie mi poznania moich korzeni i pięknego kraju jakim jest Polska!!! Dziękuję Martinowi Lewandowskiemu i Maciejowi Kawulskiemu, kocham KSW i jestem bardzo szczęśliwa, że mogłam pracować z tą piękną organizacją, to były wspaniałe doświadczenia, dziekuję !!!!

Mam nadzieję wrócić Do walk na KSW pewnego dnia i obiecuję wrócić do Polski tak szybko jak to możliwe.

Dziękuję fanom, którzy cieszą się wraz ze mną bo rozumieją, że to nowy etap w mojej karierze. Wasze wsparcie jest dla mnie bardzo ważne, zawsze będę z Wami.

Wszystkie spekulacje związane z kolejnymi walkami są zwykłymi spekulacjami, żadne negocjacje nie zostały sfinalizowane.

Przypomnijmy że Lipski ma zadebiutować na gali UFC Argentyna w starciu z Maryna Moroz.

About Olgierd Gutkowski

Recommended for you